top of page
Zakelijke bijeenkomst

Business Unit manager NEN

"Voor een groot deel van onze organisatie heeft Cassandra gezorgd voor een pijnloze implementatie van een klantvolgsysteem. Het is mij heel veel waard dat hiermee onze werkwijze intern en extern beter is geworden. Daar ging het om. Wij hebben het projectmanagement van Cassandra als zeer prettig en professioneel ervaren. Het is een goed project geweest."

Man Speaker

Advocaten

kantoor

"Voor mij was Cassandra de perfecte coach. Ik wilde mijn werkwijze veranderen en beter invulling geven aan mijn werk en zo mijzelf verder ontwikkelen. Het was alsof ik mijzelf tegenhield en ik wist niet hoe ik dat moest doorbreken. Met de juiste mix van luisteren, praten, laten ervaren, praktische kennis, grote betrokkenheid en humor heeft Cassandra me begeleid en mijn zelfvertrouwen (verder) opgebouwd. Ze luisterde heel goed naar wat ik zei, gaf waardevolle feedback en zette praktische hulpmiddelen, waaronder rollenspelen en opstellingen, in. Ik heb veel aan de sessies gehad en ik heb er nog elke dag plezier van." 

Carolien.jpg

Senior Education Manager at OSR Juridische Opleidingen

" Ik heb Cassandra ervaren als een zeer prettige gesprekspartner: betrouwbaar, reflectief en helder. En daarnaast als een heel warm, betrokken en intelligent mens met wie het heel fijn samenwerken is."

Petra.jpg

Jurist bij Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 

" Cassandra is leergierig en nieuwsgierig en heeft het in zich om zich volledig open te stellen voor nieuwe ervaringen, nieuwe leermomenten en zeker ook voor nieuwe mensen. Ze heeft een scherpe manier van denken en vragen stellen, waardoor een vraagstuk een ander perspectief krijgt en de oplossing opeens voor de hand ligt." 

Hanneke.jpg

Kennismanager 

"Cassandra werkt aan de noodzakelijke veranderingen en innovaties met oog voor de goede balans tussen strategische doelen en de menselijke maat. Cassandra weet haarfijn waar de pijnpunten en de oplossingen hiervan liggen. Met deze wetenschap gaat ze geduldig doch gestaag op het te behalen doel af. Ze weet resultaat te bereiken, is het niet vandaag dan is het echt morgen. Buiten dit alles is ze een warme, betrokken collega, waar het fijn mee werken is".

bottom of page